MITÄ MAKUKORTIT OVAT?

Makukortit ovat paksuja paperilevyjä, jotka ovat kyllästetty sekä luonnollisia että keinotekoisia aromeja käyttäen. Makukortteja voi käyttää minkä tahansa kuivatuotteiden kanssa.

No sehän on simppeliä kuin mikä. Aseta makukortti valitsemasi kuivatuotteen purkkiin tai rasiaan, sulje kansi, anna maun imeytyä vähintään tunnin verran ja nauti! Makua voi säädellä itse haluamallaan tavalla. Nyrkkisääntönä voi pitää, että mitä pidempi maustamisaika, sitä voimakkaampi maku.

Kun makukortin pakkaus on avattu, alkaa kortti erittämään makua mihin tahansa materiaaliin, johon se pystyy imeytymään.

Kyllä, ehdottomasti. Olemmehan tuotteen alkuperäisiä keksijöitä, maailman suurin valmistaja ja näin ollen alan ehdottomia pioneereja. Makukorttien valmistuksessa käytämme vain korkealuokkaisia EU:n sisällä tuotettuja raaka-aineita, ja ne ovat sertifioitu laadukkaiksi elintarviketuotteiksi. Tuotantomme ja pääkonttorimme sijaitsevat Suomessa.

Se on pitkälti kiinni siitä, mitä maustat ja mitkä ovat omat makumieltymyksesi. Mitä pidempään maustat, sitä voimakkaampi maku. Se on sitä ihanaa valinnanvapautta!

24–48 tunnin kuluessa valtaosa mausta on siirtynyt kortista maustamaasi tuotteeseen. Mentholia sisältävien tuotteidemme kanssa maku voi muuttua turhan voimakkaaksi, kun maustamisaika ylittää 10 tuntia. Kehotamme rohkeasti testaamaan – kokeilemalla löydät juuri sinun makuusi sopivan maustamisajan!

No, periaatteessa kyllä. Siinä pitää huomioida kuitenkin, että toiseen kertaan makukorttia käytettäessä maun voimakkuus ja maustamisen nopeus eivät ole samat kuin ensimmäisellä maustamiskerralla. Yksi makukortti on optimaalinen 50 gramman tuotteen maustamiseen.

Suomessa makukorttejamme on saatavilla R-kioskeilta, K-ryhmän ja S-ryhmän kaupoista, Tokmanneilta ja hyvin varustelluilta huoltoasemilta.

Toistaiseksi toimitamme makukortteja kaikkiin Euroopan maihin, lukuun ottamatta Suomea, Ruotsia, Iso-Britanniaa ja Baltian maita.