Mutta miten idea syntyi?

Yleensä parhaat tarinat syntyvät erilaisten onnekkaiden sattumusten kautta. Ei siis varmaan yllätä ketään, että maailman parhaiden makukorttien syntytarina tottelee samaa kaavaa.

Onni tarinassa koostuu lähinnä siitä, miten erilaiset, samasta asiasta kiinnostuneet ihmiset sattuivat löytämään toisensa. Loppu onkin ollut puhtaan ammattitaidon ja kovan kehitystyön tulosta.

Kaikki sai alkunsa, kun lähdimme tutkimaan, miten tuoksuja voisi siirtää erilaisille pinnoille, halliten samalla tuoksun voimakkuutta. Tässä onnistuttuamme, pohdimme voisiko saman tehdä makuaineille?

Kokeilimme, testasimme, kehitimme ja lopulta se onnistui: Frizc-makukortit syntyivät!​ Nimi juontaa juurensa siitä, kun ensimmäisen tekemämme menthol-erän tuotteet tuntuivat kädessä viileältä ja rapealta – ne tuntuivat "friskiltä”.

Alusta asti on ollut selvää, että haluamme tuotteidemme olevan testattuja ja turvallisia sekä oikeasti laadukkaista raaka-aineista valmistettuja. Makukorteillemme on ollut kysyntää – ja siihen kysyntään olemme vastanneet, sillä olemme maailman suurin makukorttien valmistaja.