Uusi ja voimakkaampi X-Blend – nyt myös nesteille!

Kotimaiset Frizc-makukortit uudistuivat. Korttipakasta löytyy nyt herkullisia vaihtoehtoja nesteiden maustamiseen sekä entistä voimakkaampia ja nopeampia elämyksiä!

Makukortit ovat suomalaisen Frizc-tuotemerkin keksintö, joka on mullistanut maustamisen ja lisännyt helppoutta keittiöön. Käteviä pieniä kortteja on voinut käyttää helposti kuivatuotteiden maustamiseen ilman, että tarvitsee kaivaa esille useita erilaisia mausteita tai tehdä itse mausteseoksia. Suosittuja käyttötapoja on ollut esimerkiksi kaakaojauheiden maustaminen mintulla tai marjaisan maun lisääminen leivontajauhoihin mustikalla.

Nyt Frizc on tuonut markkinoille uusimman keksintönsä, joka tarjoaa kuluttajille mahdollisuuden maustaa vettä ja muita nesteitä haluamallaan tavalla.

Kokonaan uusia makuvaihtoehtoja on kolme: ananaksen makuinen Summer Sweet, kolmen suomalaisten suosikkimarjan sekoitus Berry Forest tai herkullisen persikkainen Dreamy Peach.

Lisäksi aiemmin vain kuivatuotteiden maustamiseen tarkoitetuista makukorteista suosituimmat jatkavat valikoimissa uusilla X-Blend-sarjan entistä voimakkaammilla ja nopeammin tehoavilla makukorteilla. Makuprofiilit ovat näissä ennallaan, mutta X-Blend-makukorteista makua välittyy noin 30 prosenttia enemmän. Myös niillä on mahdollista jatkossa maustaa nesteitä.

Helposti makua vesipulloihin tai drinkkeihin

Nesteiden maustaminen makukortilla on helppoa ja myös nopeaa. Nyrkkisääntönä esimerkiksi veden maustamiseen voi pitää 1,5 litran vesikannun maustamista 5–10 minuutin ajan yhdellä makukortilla. Maun voimakkuutta voi myös itse säätää maustamisajalla.

Aika näyttää, minkä erilaisten nesteiden maustamiseen kuluttajat keksivät kortteja käyttää. Etukäteen suosittua voi olettaa olevan ainakin vesien maustaminen. Makukortit tarjoavat kuluttajille valikoiman makuja ilman ylimääräisiä kaloreita tai sokeria, joten helposti mukana kulkeva makukortti onkin oiva lisä esimerkiksi salikassin sivutaskuun.

Lisäksi oman kotibaarin tiskillä makukortit ovat erityisen käteviä erilaisten drinkkien ja mocktailien maustamisessa, sillä niiden avulla saa nopeasti aikaan erilaisia raikkaita ja makeita makuyhdistelmiä. Vain pilli ja pieni aurinkovarjo puuttuu!

Puhtaita makuja Suomesta

Frizc-makukortit valmistetaan Salossa auditoidussa elintarviketehtaassa. Salossa todella tiedetään, mitä tehdään, sillä makukortit ovat nimenomaan Frizcin keksintö alun perin. Vuosien kokemuksella Frizcistä on muodostunut maailman suurin makukorttien valmistaja.

Alusta asti tuotekehityksessä on varmistettu tuotteiden olevan testattuja ja turvallisia sekä aidosti laadukkaista raaka-aineista valmistettuja. Sama linja on pitänyt luonnollisesti uusissa X-Blend-sarjan tuotteissa.

Suomessa Frizc X-Blend-makukortteja on saatavilla R-kioskeilta ja S-ryhmän kaupoista kautta maan. Maustamisen helppouden lisäksi tuotteissa miellyttää edullisuus, sillä yhden makukortin saa pääsääntöisesti jatkossakin hankittua alle euron kappalehinnalla.

Tsekkaa uutuusmaut